Reservation
0

Geen producten in de winkelwagen.

5 tips om te doen in Apeldoorn

Doen in Apeldoorn

Een citytrip naar Apeldoorn is leuker dan je denkt. Midden op de Veluwe, omringd door bossen en heide, vind je deze onontdekte parel. De binnenstad zit vol hotspots, alleen je moet ze wel weten te vinden. Daarom tippen we er vijf die je kunt doen in Apeldoorn.
Button
Dingen om te doen in Apeldoorn

1. Bollino’s Broodjes

Bezoek Apeldoorn met de trein. Goed voor het milieu, geen parkeerproblemen en de eerste hotspot staat recht voor je neus als je het station uit loopt: Bollino’s broodjes, dé plek waar je moet zijn voor een mega lekker broodje, kraak vers en a la minute bereidt. Onze favoriet: de Sriracha chicken met sambal. Zoet, spicy en mals! Eet je broodje in een van de knusse zitjes of neem hem mee voor onderweg.

2. Conceptstore Lab02

Vanaf Bollino’s loop je zo de binnenstad in. Sla de grote ketens over en ga op zoek naar de Apeldoornse boetiekjes en speciaalzaken. Aan de Paslaan vind je Lab02, een conceptstore vol interieuritems, meubels en sieraden. Bijna alles is in aardetinten en bijna alles is mooi!

3. Het Oranjepark

Schijnt de zon? Neem een kleedje mee en wandel door naar het Oranjepark. Zoek een plekje vlak naast de fontein en bewonder in het voorjaar de honderd jaar oude bomen vol bloesem. In het weekend heb je kans op livemuziek vanuit de muziektent in het midden van het park.

4. Wijnbar Rembrandt

Tijd voor wijn. Je kunt doorlopen naar het Caterplein, al is het daar gezelliger in de nacht, dus we loodsen je door naar Rembrandt aan de Marktstraat. Als je het Marktplein oversteekt, bewonder dan even de enorme markthal en sla aan het einde van het plein linksaf. Bij Rembrandt vind je goede wijnen en ze organiseren regelmatig wijnproeverijen.

5. Brurgers & Fries

Rozig van de wijn? Stap voordat je de trein terug pakt nog even binnen bij Burgers & Fries aan het Stationsplein. Een mix tussen een cafetaria en een bistro waar ze de sappigste smashburgers serveren en de lekkerste patat met of zonder schil. Onze tip: de Mexican burger met jalapeno en rode ui! favoriet: de Sriracha chicken met sambal. Zoet, spicy en mals! Eet je broodje in een van de knusse zitjes of neem hem mee voor onderweg.

Te doen in Apeldoorn

Table Reservation